Je bent hier:

Ouders

Stekkie.nl ouders

Stekkie.nl is een educatieve website van Sportvisserij Nederland en wordt gemaakt voor jonge sportvissers tussen de 8 en 14 jaar.

Educatief, handig en leuk

Stekkie bestaat uit de rubriek “Vissen doe je zo”, waar kinderen informatie kunnen vinden over de verschillende manieren om in Nederland te vissen, informatie over sportvisregels en uitgebreide informatie over de Nederlandse vissen en hun biologie.

Ook is er een speciale rubriek, gericht op leerlingen (en docenten!) uit het basisonderwijs. Hier kunnen kinderen informatie over vissoorten, visbiologie en/of over sportvissen in Nederland vinden. Ook vinden ze er plaatjes, en uit te printen documenten, die ze direct in hun presentatie of spreekbeurt kunnen gebruiken en misschien ook aan de hele klas kunnen uitdelen.

Kinderen kunnen in de online examens ook hun eigen kennis van de vissen van eén het vissen in Nederland testen! Naast deze onderdelen bomvol informatie, is er ook ruimte voor humor, games en prijsvragen. Op Stekkie.nl vind je geen chat-box of forum.

Persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens van uw zoon of dochter, die bijvoorbeeld bij het meedoen aan een prijsvraag worden ingevuld, worden uitsluitend gebruikt door Stekkie. Er is een uitzondering. Wanneer een Stekkie-lid een prijs heeft gewonnen worden zijn of haar gegevens in enkele gevallen overhandigd aan het bedrijf dat de prijzen verstuurt. Uiteraard worden deze gegevens na het versturen van de prijzen vernietigd.

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie