Stekkie Magazine

Het Stekkie Magazine is hét gratis sportvisblad voor de Jeugd. Vier keer per jaar krijg je tips om prachtige vissen te vangen en kun je van alles lezen over vistechnieken en vissoorten.

Professor Gerard geeft de laatste weetjes over alles wat er in en om het water gebeurd. Ook geven we tips over leuke activiteiten op het gebied van de hengelsport en in de rubriek ‘Vette vissen’ zie je de mooiste vangsten van de afgelopen tijd. Heb je zelf een vangst ingestuurd? Of een verhaal gedeeld? Dan zie je die misschien wel in het blad staan!

Stekkie
Stekkie

Wie krijgen het Stekkie Magazine?

Uiteraard kun je het Stekkie Magazine altijd online bekijken maar het is natuurlijk leuker om het echte exemplaar te krijgen. Iedereen die de JeugdVISpas óf een online jeugdvergunning heeft ontvangt vier keer per jaar het Stekkie Magazine.

 

 

Hoe vaak en wanneer?

Het magazine verschijnt in maart, mei, juli en september. Mocht je pas later in het jaar een VISpas of vergunning aanschaffen en een magazine hebben gemist, dan kun je deze online bekijken via Stekkie.nl. Klik op deze link voor een overzicht van alle magazines.

 

Klik en bekijk hier de laatste versie van het Stekkie Magazine:

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie