Je bent hier:

ZomerVISkaravaan

Deze hele zomer staat in het teken van de ZomerVISkaravaan. Ben jij 14 jaar of jonger? Zorg dan dat je de eerste of de laatste week van jouw zomervakantie vrijhoud! Sportvisserij Nederland organiseert in samenwerking met de lokale hengelsportverenigingen dit jaar veel super coole eendaags JeugdVISevents.

In elke schoolregio worden een aantal evenementen georganiseerd, hierdoor is er een grote spreiding van events door het hele land. Er is dus een grote kans dat er op korte afstand van jouw huis ook een event wordt georganiseerd!

Op ieder event is van alles te beleven: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het zelf maken van je eigen vistuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en waar mogelijk in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Naast dat er allerlei leuke activiteiten zijn krijgen alle kinderen ook een goodiebag en een gratis hengel!

Logo ZomerVISkaravaan


Dagplanning

De events duren van 09:30 tot 14:30 en de activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt vrij inlopen. Tijdens het event is er voor alle kinderen gratis drinken beschikbaar, een lunchpakket moet je in de meeste gevallen wel zelf meenemen. Er zijn echter ook verenigingen die op een ander tijdstip het JeugdVISevent organiseren, dus kijk van tevoren even op de website van de vereniging of dat zo is!

Belangrijk te vermelden: de inschrijving van een locatie gaat pas open wanneer de gemeente van deze locatie toestemming heeft gegeven. Mochten er weer aanscherpingen komen rondom COVID-19, dan is er voor evenementen een speciaal corona-draaiboek ontwikkeld. Dit is er zodat we op een zo veilig mogelijke manier evenementen kunnen organiseren. Gezondheid staat voorop. Voortgang blijft afhankelijk van de toestemming van de gemeente en de dan geldende coronamaatregelen.

Programma en opgeven

Wil je één van de onderstaande evenementen bezoeken? Geef je dan zo snel mogelijk op via het inschrijfformulier op deze pagina. De precieze locatie ontvang je na inschrijving. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Data en locaties:

Week 28
Donderdag 14 juli Haaften
Vrijdag 15 juli Stolwijk
Vrijdag 15 juli Yde
Zaterdag 16 juli Maarssen
Zaterdag 16 juli Gaanderen
Zaterdag 16 juli Oosterwolde
Zondag 17 juli Tynaarlo

Week 29
Dinsdag 19 juli Haaksbergen
Woensdag 20 juli Emmen
Donderdag 21 juli Ter Apel
Vrijdag 22 juli Spanbroek
Zaterdag 23 juli Wierden
Zaterdag 23 juli Haarlem

Week 30
Maandag 25 juli Venlo
Dinsdag 26 juli Meijel
Woensdag 27 juli Nijmegen
Vrijdag 29 juli Roosendaal
Zaterdag 30 juli Rosmalen

Week 33
Woensdag 17 augustus Kudelstaart
Donderdag 18 augustus Hardinxveld-Giessendam 
Zaterdag 20 augustus IJsselstein

Week 34
Maandag 22 augustus Emmeloord
Dinsdag 23 augustus Marknesse
Woensdag 24 augustus Appingedam 
Woensdag 24 augustus Elst
Donderdag 25 augustus Menaam
Donderdag 25 augustus Oldenzaal
Zaterdag 27 augustus Warmerhuizen
Zaterdag 27 augustus Appelscha
Zaterdag 27 augustus Goudriaan
Zondag 28 augustus Leeuwarden

Week 35
Dinsdag 30 augustus Heesch
Woensdag 31 augustus Halsteren
Vrijdag 2 september Lobith
Zaterdag 3 september Groesbeek

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie