Je bent hier:

ZomerVISkaravaan

Deze hele zomer staat in het teken van de ZomerVISkaravaan. Ben jij 14 jaar of jonger? Zorg dan dat je de eerste of de laatste week van jouw zomervakantie vrijhoud! Sportvisserij Nederland organiseert in samenwerking met de lokale hengelsportverenigingen dit jaar veel super coole eendaags JeugdVISevents.

In elke schoolregio worden een aantal evenementen georganiseerd, hierdoor is er een grote spreiding van events door het hele land. Er is dus een grote kans dat er op korte afstand van jouw huis ook een event wordt georganiseerd!

Op ieder event is van alles te beleven: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het zelf maken van je eigen vistuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en waar mogelijk in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Naast dat er allerlei leuke activiteiten zijn krijgen alle kinderen ook een goodiebag en een gratis hengel!

Logo ZomerVISkaravaan

 

Dagplanning

De events duren van 09:30 tot 14:30 en de activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt vrij inlopen. Tijdens het event is er voor alle kinderen gratis drinken beschikbaar, een lunchpakket moet je in de meeste gevallen wel zelf meenemen. Er zijn echter ook verenigingen die op een ander tijdstip het JeugdVISevent organiseren, dus kijk van tevoren even op de website van de vereniging of dat zo is!

Belangrijk te vermelden: de inschrijving van een locatie gaat pas open wanneer de gemeente van deze locatie toestemming heeft gegeven. Mochten er weer aanscherpingen komen rondom COVID-19, dan is er voor evenementen een speciaal corona-draaiboek ontwikkeld. Dit is er zodat we op een zo veilig mogelijke manier evenementen kunnen organiseren. Gezondheid staat voorop. Voortgang blijft afhankelijk van de toestemming van de gemeente en de dan geldende coronamaatregelen.

Programma en opgeven

Wil je één van de onderstaande evenementen bezoeken? Geef je dan zo snel mogelijk op via het inschrijfformulier op deze pagina. De precieze locatie ontvang je na inschrijving. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Data en locaties:

Regio Midden      28               10 juli t/m 16 juli 2023 
Regio Zuid            29               17 juli t/m 23 juli 2023
Regio Noord        30               24 juli t/m 30 juli 2023   

Regio Midden      33               14 augustus t/m 20 augustus 2023
Regio Zuid            34               21 augustus t/m 27 augustus 2023
Regio Noord        35               28 augustus t/m 3 september 2023

 

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie