Je bent hier:

De JeugdVISpas

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar let op: in Nederland heb je ALTIJD een visvergunning of ‘schriftelijke toestemming’ nodig om in een water te mogen vissen.


Vissen? Altijd de JeugdVISpas mee!

Tot je 14de jaar mag je met de JeugdVISpas van jouw hengelsportvereniging met één of twee hengels in heel veel wateren vissen. Met de JeugdVISpas mag je bovendien met kunstaas op roofvis vissen. Vis je alleen in water bij jou in de buurt en nog niet met twee hengels of op roofvis? Dan kun je tot je 14de jaar bij je hengelsportvereniging ook terecht voor een jeugdvergunning.

Als je lid wordt van een hengelsportvereniging, krijg je ook nog eens vier keer per jaar GRATIS van Sportvisserij Nederland het Stekkie Magazine boordevol informatie thuis gestuurd!


Vissen met één hengel en samen met een volwassene

Tot je 14de jaar mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste VISpas, met één hengel zonder vergunning vissen. Zo kun je lekker eenvoudig kennis maken met sportvissen!

JeugdVISpas 2024

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie