Je bent hier:

Stekkie Magazine juli is uit

Cover Stekkie Magazine juli 2023

Sportvissen is populairder dan ooit onder de jeugd. Alle kinderen die dit jaar een JeugdVISpas of jeugdvergunning hebben aangeschaft kunnen deze maand ook thuis op de bank genieten van het vissen, want het Stekkie Magazine ligt weer op de mat en staat weer bomvol fraaie beelden en tips!

In dit magazine krijg je tips van Daniël Weijers over vissen op (vis)vakantie en vissen met kunstaas in de zomer. De rubriek ‘Vissen doe je zo’ gaat over het vissen in dichtbegroeide wateren en welke trucs je hier kunt toepassen. In ‘De specialist’ leer je hoe je karpers kunt verleiden met een simpel broodkorstje in ‘Mijn mooiste visavontuur’ vertelt Free Heuperman over haar mooiste vangst. Daarnaast vertellen wij jou hoe je de beste visfoto’s kunt maken en leer je meer over de zeebaars. Professor Gerard vertelt je meer over het skelet van de vis.
 

Vlogger van de maand

VIS TV-presentator Daniël Weijers bekijkt en beschrijft in de rubriek ‘Vlogger van de maand’ de YouTube-filmpjes van De Baarzentakelaars. De twee vrienden uit Noordwijk, Kevin en Daan, kennen elkaar van het surfen en delen samen een passie voor water. Het begon met vissen vanaf het strand en makreelvissen vanaf een surfplank, uiteindelijk is de hobby helemaal uitgegroeid en maken Kevin en Daan vissen weer cool! Ze zijn zeer actief op sociale media en gebruiken de platformen YouTube, Instagram en TikTok om hun passie met de wereld te delen.

5 jpg 101043

Vette vissen

In de afgelopen maanden zijn er weer enorm veel vangstfoto’s ingestuurd en een deel daarvan zie je terug in de rubriek ‘Vette vissen’ en op de achterzijde van het magazine. Zorg ervoor dat de vis goed nat blijft en schoon op de foto staat bij het fotograferen van je vangst. Bij grotere vissen gebruik je altijd een (natte!) onthaakmat. Nadat je de foto hebt genomen, zet je de vis zo snel mogelijk en voorzichtig terug in het water.

6 dylan jpg 101044|

Voor wie is Stekkie magazine?

Het Stekkie Magazine is gericht op jongeren van ongeveer 8 tot 14 jaar. Het magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan houders van een JeugdVISpas of jeugdvergunning. De laatste categorie moet echter bij Sportvisserij Nederland bekend zijn, dus registratie is vereist via de gratis online jeugdvergunning of door de vergunninghouder in te voeren via HSV Leden. Stekkie-lezers krijgen tips over het vissen op verschillende vissoorten, waarbij altijd veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de vis.”

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie