Je bent hier:

Karper jeugdkamp 2023 – schrijf je nu in

jeugdkamp

De KSN (Karper Sportvisserij Nederland) nodigt je uit voor het jaarlijkse jeugdkamp, speciaal voor jeugdleden tussen 12 en 17 jaar. Dit jaar vindt het jeugdkamp plaats van 8 t/m 10 september. Er wordt gevist in De Omloop van HSV Groot Woudrichem, een prachtige waterlocatie met schitterende karpers.

Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit spectaculaire jeugdkamp. Grijp deze kans om jezelf te overtreffen, je visvaardigheden te verbeteren en onvergetelijke herinneringen te creëren. We wachten op jou om samen een fantastisch visavontuur te beleven.

 

Aanmelden

Ben je tussen de 14 en 17 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te gaan? Dan kun je je aanmelden via onderstaande knop

Het is wel vereist dat je jeugdlid bent van de KSN. Dit kun je ook via de webshop regelen. De jaarlijkse kosten bedragen 25 euro, waarbij je drie keer per jaar het verenigingsblad “De Karper” ontvangt en van harte welkom bent bij alle andere landelijke en regionale activiteiten van de KSN. De kosten voor het jeugdkamp zelf zijn 25 euro.

 

Hoe ziet het jeugdkamp eruit?

Op vrijdag ben je vanaf 17:00 uur welkom. Dan worden de visstekken geloot en kunnen de koppels (bestaande uit twee jeugdleden) hun uitrusting naar de waterkant brengen. Zodra je geïnstalleerd bent wordt jouw stek bekeken en kun je je spullen in orde maken. Elk koppel wordt dag en nacht begeleid door een volwassene, die je zal helpen om die felbegeerde karper op de mat te krijgen.

Ontbijt, lunch en het avondeten op zaterdag worden verzorgd door De KSN. Daarnaast organiseren we een leerzame clinic over karpervissen, waarbij onderwerpen zoals het knopen van rigs, stekkeuze, verantwoord karpervissen en goed omgaan met de vangst aan bod komen. Samen met de jeugdige vissers, begeleiders en jeugdcoördinatoren maken we er een gezellig en leerzaam weekend van. Het kamp duurt tot zondag 17:00 uur.

Op onze Facebook-pagina “De KSN” kun je prachtige beelden van De Omloop en haar vissen vinden. Als je nog meer vragen hebt over het jeugdkamp of de KSN, kun je een e-mail sturen naar jeugd@deksn.nl.

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie