Je bent hier:

ZomerVISkaravaan – schrijf je in! (video)

ZomerVISkaravaan 2023

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar of heb je kinderen in deze leeftijdscategorie? Houd dan de eerste of laatste week van de zomervakantie in jouw regio vrij. Sportvisserij Nederland organiseert dan samen met lokale hengelsportverenigingen namelijk de ZomerVISkaravaan, met tientallen ééndaagse JeugdVISevents door het hele land.

Op de events valt van alles te beleven voor de jeugdige deelnemers: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het maken van je eigen vistuigje en het leren verantwoord omgaan met gevangen vis (zoals het juist onthaken). Maar bijvoorbeeld ook het werpen op targets en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Alle deelnemende kinderen krijgen ook een goodiebag en gratis hengel.
 

Online inschrijven

De meeste ZomerVISkaravaan-events duren van 09.30 tot 14.30 uur. Er is voor iedere deelnemer een hengel, aas en gratis drinken beschikbaar – lunch moet je in de meeste gevallen zelf meenemen. In het bijgevoegde schema zie je de voorlopige planning. Meer details over tijden en locaties ontvang je nadat je bent ingeschreven voor een JeugdVISevent.

Hier zie je ook een overzicht van de data en locaties van de circa 40 verschillende events. Kijk dus zeker even of de ZomerVISkaravaan bij jou in de buurt komt en schrijf jezelf of je kids in. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Waar ben je naar op zoek?

Kijk anders ook bij:

Menu

Informatie